CESKY NAVOD k POUZITI - jak odstranit HACKY, jak rychle vlozit dalsi pisen atd.    -    GCEA
  B
 
Maj=DUROVY akord (napr.C). Nahore lze vyse uvedene akordy najednou zkonvertovat do ladeni ruznych nastroju, ovsem mate-li sopranove ukulele pak pouzivejte bezne tzv. C-ladeni(GCEA) TENOROVEHO Uke (ukulele). Uvedene D-ladeni (ADFisB) se pouzivalo hojne v 1.pol.20.stoleti a dodnes se uziva zvlaste v Kanade.

Zalezi z jakeho webu kopirujete, ja pouzivam pro cesky text web PISNICKY-AKORDY.cz (po odstraneni diakritiky-viz nize). Pro anglicky text se mi osvedcil napr. tento GUITARETAB.COM

1) ULOZENI DALSI NOVE PISNE - (vkladam vetsinou ze zpevniku PISNICKY-AKORDY.CZ, nebot zkopirovani ze supermusic.cz se mi nezobrazuje dobre). POZOR: Pro dalsi song nutno vzdy prekliknout nejprve nahore napr. na Private Songs, a pak ZPATKY prekliknout na EDIT = spusti se vkladani NOVE pisne kterou lze pak ULOZIT tlacitkem \"SAVE\" vpravo dole. (Jinak by se prepsala puvodne ulozena pisnicka...)

2) Odstraneni HACKU (program neumoznuje ukladat s hacky)\r\n- zkopirovat text nejprve do online okna z odkazu co nabĂ­dne vyhledavac Google po vyhledani dotazu-Jak odstranit diakritiku:-). Akorat nedoporucuju po odstraneni diakritiky nabizene Ulozit do TXT, radeji mysi v PC opet zkopirovat CELY TEXT s AKORDY a odstranenymi hacky....A vlozit SEM do Chordsongs.net (EDIT) po prihlaseni (bez registrace nejde ukladat songy!), je to ZDARMA  

3) Lze ukladat i vami vybranou SADU AKORDU bez textu (zatimco nelze ukladat text bez aspon 1 akordu...). Lze vyuzit napr. k ulozeni casto se vyskytujicich akordu (Common chords) v urcite TONINE (neboli v klici, napr. KEY of C).

4) text nelze ulozit pokud ma nejaka sloka jiny format textu nez ostatni - napr.kdyz jsem vkladal Josefinu od Petra Spaleneho, a chtel na konci vlozit konecny text bez akordu: A jdeme dal, ajdeme bum, bum, bum (ale bylo to s jinym radkovanim), tak to neslo ulozit a psalo to cervene CHYBA(ERROR), to same kdyz byli v textu pisne OTAZNIKY (nesmi byt!-vykricniky jak videt jo:-)